Магазин

Гинекомастия – магазин за стягащо мъжко бельо

Ние предлагаме специално изработено стягащо мъжко бельо за гинекомастия – магазин за бельо прикриваашо подпухнали зърна и увеличени мъжки гърди. Продуктите са уникални, иновативни и крайно ефективни. За да разберете повече за гинекомастията разгледайте полезните статии с полезна информация от ТУК.

Съчетанието на материалите полиестер и спандекс позволяват на ластичното бельо да е едновременно комфортно, проветриво, лесно за поддръжка и незабележимо под тънките Ви дрехи. Областта на корема и гърдите е подсилена от еластичен спандекс, така че спокойно да носите тънките си дрехи без неприятни и некомфортни изпъквания на гърдите.

Размерите в които се предлага ластичното бельо са съобразени с всички международни стандарти и варира за гръдна обиколка от 81 см. (за размер S) до 180 см. (за размер XXL). В описанието на продукта може да намерите подробна информация за номерацията спрямо размера на жилетката.

За перфектно съчетание с Вашия гардероб, предлагаме текущия модел в 6 основни цветови гами, както следва: Синя, Червена, Оранжева, Черна, Бяла и Сива. Предлагаме и още няколко модела, които могат да се поръчат с предварителна заявка. Те са „Камуфлаж“, „Неопрен“, „Скъсен модел“ и др. Може да разгледате останалите модели в меню „Магазин“.

Поради типа на изработка, ластичното бельо е подходящо както за всекидневна употреба, така и за следоперативна намеса.

Показване на 13 резултата