ginekomastiq.eu

За нас

За ginekomastiq.eu – Магазин и полезни статии

Сайтът е разработен за комплексно решаване на проблемите с гинекомястията. В ginekomastiq.eu ще откриете разнообразие от модели, размери и цветове на специално ластично бельо, което помага за прикриването на гинекомастия. Освен онлайн магазин, сайтът разполага с полезни материали, които засягат наболяващи теми свързани със заболяването. Темите в “Полезни статии” засягат същността на болестта, причините, видовете, лечението, последствията и още много други теми.

За магазина

В онлайн магазина ще намерите базовия модел на потник за гинекомастия и различните му разновидности. В най-кратки срокове ще бъдат добавени нови модели от различна материя, цвят и метод на пристягане. За да сте винаги в течение с новите модели, харесайте нашата facebook страница. Там ще получавате актуална информация за новите статии, модели потници и продукти.

За доставката

Ние държим на експедитивното обслужване на клиенти, затова доставките се извършват в рамките на 3 работни дни. За транспорта разчитаме на куриерска фирма Econt Express, които имат добра изградена репутация в транспортните услуги. Така и ние и Вие ще сте сигурни в качествената услуга, която получавате. При финализиране на поръчката имате две опции за доставка:

  1. Да се достави до желан от Вас адрес
  2. Да се достави до офис на куриерската фирма.

Съответно цената за доставка ще се преизчисли в зависимост от желания тип доставка. Цялата сума ще бъде преизчислена и ще видите, колко ще ви излезе сумарно цялата покупка.

Връщане на стока

Всеки клиент има право да върне закупената стока в рамките на 30 дни от поръчката си. За да върнете стоката трябва да имате предвид следните условия:

  • Стоката трябва да бъде в изряден търговски вид.
  • Доставката остава за сметка на купувача.
  • Средствата по сумата се възстановяват по банкова сметка предоставена от купувача.
  • Възстановяването на сумата става в рамките на 15 работни дни.
  • Продуктът следва да бъде върнат до офиса, от който е изпратен.
  • При изпращането на продукта не се слага наложен платеж.

Връщането на стока става след успешното попълване на ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

За полезните статии

В раздел полезни статии ще откриете подробни любителски статии написани на базата на проверени източници и съвети относно справянето със заболяването. Ще намерите любопитни статии за възникването на заболяването, произхода на името, диагностицирането и още много. Ще откриете подробна информация за причинителите на гинекомастия, разновидностите и лечението.

За въпроси

Ако имате допълнителни въпроси по теми засягащи сферата, може да се свържете с нас чрез формата за обратна връзка в раздел “Котакти“.