Защо да изберем потник за гинекомастия

Умел начин за прикриване на гинекомастия

Прикриване на гинекомастия посредством бельо е може би най-лесният, бърз и достъпен начин. Ако четете този материал, вероятно сте се сблъсквали с проблема на увеличените мъжки гърди. Подпухналите зърна често са причина за ниско самочувствие, притеснение, неувереност и дори срам. Ако търсите моментално решение за прикриване на гинекомастия, то нашият магазин Ви предлага разнообразие от възможности за това. Ние от www.ginekomastiq.eu непрестанно обновяваме информацията относно нови методи и по-ефективни модели за прикриване на гинекомастия. Последвайте и нашата facebook страница, за да получавате първи винаги най-актуалната информация и най-добрите предложения.

прикриване на гинекомастия

 

Дълбоко деколте

Моделите предлагани в нашия магазин разполагат с дълбоко деколте. Това прави носенето на потника равносилно на невидимо. Спокойно ще можете да носите всякакъв вид облекло (тениски, ризи, блузи, суичери и др.) без да се притеснявате, че хората ще забележат допълнителното бельо. Деколтето е дъгообразно с външен шев, който гарантира дълготрайно използване и пълна незабележимост. Може да сте спокойни, че под Вашата лятна тениска или официална риза няма да се подава бельо, за което не искате хората да знаят.

Дишаща материя

Комбинацията от материалите Спандекс и Полиестер оформя плат от хибридна мрежа с изпитани проветриви свойства. Съчетанието от елементите допринасят за високата еластичност на крайния продукт. Съотношението на 80% полиестер към 20% спандекс създава дишаща материя, която гарантира комфортно носене, независимо от външната температура. Пропускливостта на потника Ви обещава комфортно носене както в най-топлите, така и най-студените дни. Можете да сте спокойни, че през лятото Вашето тяло ще остане охладено, а зимата по никакъв начин няма да повлияе на носенето.

Оформящо действие

Потникът е структориран така, че ластичните елементи и двойната подплата, създават изключително равномерно пристягане в горната област на тялото. Равномерното разпределение на обтегателната сила правят тялото Ви да изглежда по-стройно, оформено и поддържано. Така фигурата Ви ще изглежда по-представително, независимо от това какво сте решили да облечете. Може да сте сигурни, че носенето на тънка тениска в летните дни, няма да доведе до дискомфорт. Обличането на потника Ви гарантира моментален ефект, който е равносилен на свалени 5-10 килограма.

Притискане на гърдите

Това е една от основните причини за съществуване на бельото. В областта на гърдите е разположен двоен ластичен пласт, който гарантира добро пристягане и равномерно оформяне на гърдите. Благодарение на комбинацията от полиестер и спандекс, може да сте сигурни, че подпухналите зърна повече няма да личат под тънките Ви дрехи. Системата за пристягане в гръдната област включва обратно пропорционален срешуположен натиск. Това е ефективен метод, който освен равномерното и оформящо притискане, осигурява и комфорт и ненадминат резултат.

Прибиране на корема

Няколко излишни колограма в коремната област няма да са проблем при носенето на дрехи. Точно затова потниците за гинекомастия са подходящия избор за прибиране на коремната област. Със стягащия двоен слой и подсилен ластик в областта на корема ще изглеждате не просто по-стройни и слаби, а ще добиете и вид на спортуващ.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *